• 0.jpg
  • 1.png
  • 8.jpg

Advies

U kunt aannemingsbedrijf Bestbouw B.V. ook inschakelen voor advies in de voorbereidingsfase van een (ver)bouwproject, want daar komt veel bij kijken. Denk aan vergunningen met de gang langs de welstandscommissie, een gedetailleerd werkplan, kostenberekeningen en de overall planning. Wij verzorgen

- bouwopnamen,
- haalbaarheidsstudies,
- onafhankelijke bouwbegeleiding en
- bouwaanvragen en tekenwerk.

Bouwopname
Een bouwkundige opname ter inventarisatie is nodig als u een aankoop overweegt of een geschil heeft over schade. Als onafhankelijke partij geven we duidelijkheid in de situatie. Zo voorkomt u teleurstellingen of u krijgt een passende oplossing voor de geleden schade.

Haalbaarheidsstudie
De mooiste bouwwerken komen voort uit fantasievolle bouwwensen waar geen beperkingen spelen, zoals wetgeving, zwaartekracht en budget. Om uw bouwwensen daadwerkelijk te realiseren, bekijken we de constructiewijzen, rekenen we de reële kosten van uw ideeën door en tekenen we desnoods een bij uw idee passend haalbaar alternatief. Ook staan we u bij de oplevering van uw woning of object als onafhankelijke partij bij.

Onafhankelijke bouwbegeleiding
Als u de bouwwerkzaamheden door een andere partij laat uitvoeren, kunnen wij u terzijde staan als projectleider/bouwbegeleider. Wij zijn als ervaren bouwers dan het aanspreekpunt voor de aannemer of eventuele projectontwikkelaar en voor de vergunningverleners.

Over (ver)bouw en ontwikkeling
We geven onafhankelijk bouwkundig en technisch (keurings)advies bij aankoop of oplevering van uw pand. Daarnaast adviseren we bij functieverandering van een gebouw, zoals bij bedrijfswijziging of -beëindiging bij boeren en tuinders.

 

Contact

BESTBOUW Haastrecht B.V
Blekerstraat 2
2851 BL Haastrecht

T: 0182 - 50 25 22
E: info@bestbouw.nl
KvK-nummer: 64846911
BTW-nummer: NL.8558.77.935.B.01

Contactformulier